september 10, 2024

Penispomp Kamping Kitsch

De Penispomp zelf

De penispomp test

Voor deze test heb ik mijn partner in crime opgetrommeld. Hij mag ook wat vertier.

Eenmaal uit zijn verpakking steken we de pomp in elkaar, wat zeer snel en makkelijk gaat. Na het kiezen van de correcte rubber volgens mijn maat is hij klaar voor gebruik. Even kort de handleiding lezen waarop ik opmerk niet langer dan 15minuten gebruiken, na gebruik zou hij groter en langer gezwollen moeten blijven.

In combinatie met een penisring had ik vernomen dat het effect langer aanhoud. Uit een vorige test had ik die nog liggen dus doe ik deze aan voor ik begin te pompen.

Bestel hem hier 

Titel

Hop erin en pompen. Na een klein beetje pompen voel ik dat alles zwelt, wat wel speciaal aanvoelt. Na nogmaals pompen vond ik het te sterk en kon ik via de handige knop de druk minderen. Nog even bijpompen ik voel en zie dat hij opzwelt. Ok druk is goed dan wacht ik even nu alles opgepomp is. Bestel hem hier 

Titel review

Na 8minuten hou ik het voor bekeken, ben dan ook niet de meest geduldige persoon. Druk uit de pomp en penis uithalen. Sta wel verbaasd dat hij een stukje dikker is maar ook mooie oogt en groter is. Dit werkt degelijk.

Na alles weg te steken komt hij terug in zijn normale positie. Maar ook hier blijft hij groter en dikker dan hij normaal is. Heb ik de geheimen van een stripper ontdekt????

Klaar voor de actie, na wat opwinding zie ik dat hij terug zijn grotere opgepompte body krijgt, na ijn lofzang kreeg ik de bevestiging dat mijn penis dikker en groter aanvoelde bij mijn partner. En zelf heb ik het gevoel dat ik net iets langere uithouding had.

 Kortom, dit doe ik wel meer. Geeft me een boost en zin om hem te showen aan mijn vrouw. En zij geniet er ook meer van. Bestel hem hier 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.